HISTORE AKCÍ

  • 13. 6. 2018 Choroby a vady vína, Brno.
  • 5.4.2018 Blind tasting v Clarion Congress Hotel Prague, Freyova 945/33, Praha 9 Vysočany.
  • 7.12. 2017 Degustační trénink na téma Ryzlink a Chardonnay
  • Clarion HoteluPrague City, Tylovo náměstí 15 /3 Praha 2 ( I.P. Pavlova).
  • 14.11.2017 Velký prezentační večer bulharských vín v salonku AQUARIUS vysočanského Clarion Congress Hotelu Praha.
  • 2.3.2017 od 16 hodin - Choroby a vady vín, místo konání NVC Valtice, přednášející - Doc. Ing. Josef Balík, Ph.D., vedoucí Ústavu posklizňové technologie zahradnické fakulty MENDELU v Brně.
  • 26.1.2017 Degustační trénink zaměřený na hodnotitele regionálních výstav vín, Uherské Hradiště
  • 1.12.2016 Degustace šumivých vín, Praha Clarion City, Tylovo nám. 3, Praha 2
  • 1.11.2016 Degustace vín s bodovým ohodnocením 90+, Praha Hotel Clarion City. Tylovo nám. 15, Praha 2.
  • 24.11.2016 Degustace vín s bodovým ohodnocením 90+, Hotel Clarion Jeremenkova 36, Olomouc. 
  • 2.10.2015, Školení Problematika hodnocení 100 bodovou stupnicí, pod vedením doc., Ing.,Ph.D. Josefa Balíka, Národní vinařské centrum, o.p.s., Zámek 1, Valtice
  • Vážení kolegové degustátoři,
  •  
  • jménem České asociace degustátorů si Vás  dovolujeme pozvat na školení Problematika hodnocení 100 bodovou stupnicí, pod vedením doc., Ing.,Ph.D. Josefa Balíka.
  •  
  • Termín konání: 2.10.2015, 14.30 - 17.30 hodin
  • Místo konání: Národní vinařské centrum, o.p.s., Zámek 1, Valtice
  •  
  • Více zde: https://www.degustatori.cz/news/skoleni-problematika-hodnoceni-100-bodovou-stupnici/

 

  • Vážení kolegové degustátoři,
  •  
  • jménem České asociace degustátorů si Vás  dovolujeme pozvat na školení Problematika hodnocení 100 bodovou stupnicí, pod vedením doc., Ing.,Ph.D. Josefa Balíka.
  •  
  • Termín konání: 2.10.2015, 14.30 - 17.30 hodin
  • Místo konání: Národní vinařské centrum, o.p.s., Zámek 1, Valtice
  •  
  • Více zde: https://www.degustatori.cz/news/skoleni-problematika-hodnoceni-100-bodovou-stupnici/