HISTORE AKCÍ
- 13. 6. 2018 Choroby a vady vína, Brno.
- 5.4.2018 Blind tasting v Clarion Congress Hotel Prague, Freyova 945/33, Praha 9 Vysočany.
- 7.12. 2017 Degustační trénink na téma Ryzlink a Chardonnay
- Clarion HoteluPrague City, Tylovo náměstí 15 /3 Praha 2 ( I.P. Pavlova).
- 14.11.2017 Velký prezentační večer bulharských vín v salonku AQUARIUS vysočanského Clarion Congress Hotelu Praha.
- 2.3.2017 od 16 hodin - Choroby a vady vín, místo konání NVC Valtice, přednášející - Doc. Ing. Josef Balík, Ph.D., vedoucí Ústavu posklizňové technologie zahradnické fakulty MENDELU v Brně.
- 26.1.2017 Degustační trénink zaměřený na hodnotitele regionálních výstav vín, Uherské Hradiště
- 1.12.2016 Degustace šumivých vín, Praha Clarion City, Tylovo nám. 3, Praha 2
- 1.11.2016 Degustace vín s bodovým ohodnocením 90+, Praha Hotel Clarion City. Tylovo nám. 15, Praha 2.
- 24.11.2016 Degustace vín s bodovým ohodnocením 90+, Hotel Clarion Jeremenkova 36, Olomouc.
- 2.10.2015, Školení Problematika hodnocení 100 bodovou stupnicí, pod vedením doc., Ing.,Ph.D. Josefa Balíka, Národní vinařské centrum, o.p.s., Zámek 1, Valtice
- Vážení kolegové degustátoři,
- jménem České asociace degustátorů si Vás dovolujeme pozvat na školení Problematika hodnocení 100 bodovou stupnicí, pod vedením doc., Ing.,Ph.D. Josefa Balíka.
- Termín konání: 2.10.2015, 14.30 - 17.30 hodin
- Místo konání: Národní vinařské centrum, o.p.s., Zámek 1, Valtice
- Více zde: https://www.degustatori.cz/news/skoleni-problematika-hodnoceni-100-bodovou-stupnici/
- Vážení kolegové degustátoři,
- jménem České asociace degustátorů si Vás dovolujeme pozvat na školení Problematika hodnocení 100 bodovou stupnicí, pod vedením doc., Ing.,Ph.D. Josefa Balíka.
- Termín konání: 2.10.2015, 14.30 - 17.30 hodin
- Místo konání: Národní vinařské centrum, o.p.s., Zámek 1, Valtice
- Více zde: https://www.degustatori.cz/news/skoleni-problematika-hodnoceni-100-bodovou-stupnici/